Spakiraj in greva!

Nomago Travel nagradna igra

Po pestrih zadnjih letih je začetek leta 2019 zame precej miren. Vsaj v potovalnem smislu. Bookirano imam le eno letalsko karto, z Janom se v začetku meseca maja odpravljava raziskati destinacijo, ki sem jo že dolgo imela na svoji »travel bucket listi«. Jordanija – prihajava! V februarju, ko sem dopolnila 28. let in tako zares zakorakala proti tridesetim, me je kar malo zvilo – konec brezskrbnega študentskega življenja, čas je za stvari, ki bi jih lahko označila za (vsaj nekoliko bolj) resne. Ta občutek me spremlja ob še večji želji raziskati svet.

Potovanja sama od nekdaj povezujem s svobodo. Svobodo, ki bogati duha, razvaja telo in nadgradi um. Svobodo, ki se zagotovo ne bo končala tudi pri okrogli tridesetki, niti kasneje. Se pa bo zagotovo malo spremenila. Že občutek, ko imam letalsko karto v žepu (no, v resnici: v mailbox-u), mi nariše nasmeh na obraz. Rada raziskujem, okušam, rada planiram, a se vseeno pustim presenetiti. Moja idealna potovalna destinacija vsebuje pravi miks vsega – nekaj hedonističega razvajanja, pustolovskih dogodivščin, veliko dobre hrane (brez tega ne gre; če je v igri še sladek mango, pa še toliko boljše), malo počitka pod palmami in še malo več raziskovanja. Toplo morje in sonček sta samo pika na i.

Če tudi tebe že srbijo podplati in iščeš novo (ali že obiskano) destinacijo za raziskovanje, nujno preveri nagradno igro, ki jo je potovalna agencija Nomago Travel (prej STA potovanja) zaštartala 18. februarja in traja vse do 18. aprila 2019. V njej odkrij idealno destinacijo zase, povabi k sodelovanju travel buddyja ali pa ga preko aplikacije najdi ter osvoji letalsko karto za 2 osebi na sanjsko destinacijo.

V svojem življenju imam kar nekaj oseb, s katerimi delim strast do potovanj. Najraje potujem z Janom, najina raziskovanja naju prav vedno še bolj zbližajo (kar ja – je po 10ih letih še mogoče, če se je morda kdo spraševal) in so zagotovo tudi najini najlepši skupni spomini (čeprav priznava, sva rada doma tudi na kavču ob dobri nanizanki). Lansko leto sem veliko potovala z blogersko prijateljico Vaneso, ki je trenutno na porodniškem dopustu in se je tako že podala na eno najbolj razburljivih življenjskih popotovanj; enkrat na leto pa se na mestni potep odpravim tudi z mami (zadnja najina evropska prestolnica je bil Rim).

V nagradni igri, ki jo je pripravil Nomago Travel, sem tokrat kot svojega TRAVEL BUDDYJA označila blogersko prijateljico Teso, brez pomislekov odkljukala »oddih na tropskih plažah« in »začnem raziskovati« kot odgovor na drugo vprašanje »Kaj najprej narediš, ko prispeš na destinacijo?«. Končna destinacija, ki jo je aplikacija izbrala za naju je bila ŠRILANKA. Idealna lokacija, če me vprašate! Odkljuka prav vse moje kriterije, je država, ki je še nisem obiskala, istočasno pa imam na svoji listi želja eno pravo surfersko lekcijo. Enodelne surferske kopalke imam že naročene. Tesa pa mi je v nekaj sekundah po tem, ko je dobila mail s povabilom k sodelovanju napisala: »A potem praviš, da greva na Šrilanko?«. No, prej morava še zadeti letalski karti v nagradni igri…

Šrilanka je le ena od 20ih destinacij, na katere lahko ti in tvoj travel buddy brezplačno poletita v primeru zmage. Med destinacijami je kar nekaj evropskih mest, najdejo se tudi lokacije za ljubitelje adrenalinskih doživetij, velemest ali meni najljubših rajskih tropskih plaž. Nekaj je takšnih, ki sem jih jaz že obiskala, kar nekaj pa še ne. Pravzaprav bi sama takoj podpisala za katerokoli destinacijo, a je vseeno algoritem začutil, da sva s Teso že nekaj tednov nazaj govorili prav o Šrilanki.

Imaš svojega travel buddyja ali ga še iščeš? V vsakem primeru bo Nomago Travel poskrbel zate! Rabiš le nekaj sreče…

Klikni na spletno stran nagradne igre in odkrij sanjsko destinacijo zase in svojega travel buddyja. Če ga nimaš, pa bo dilemo, kdo naj gre s teboj v primeru zmage, rešil kar Nomago Travel – s pomočjo popotniške aplikacije te bo na podlagi ujemanja (kot nekakšen »popotniški Tinder«) povezal z idealnim sopotnikom. Me prav zanima, kakšnega sopotnika bi našla aplikacije zame (zagotovo pa vem, da bi hitro moral postati Instagram fotograf, ker brez fotografij pri meni ne gre – tudi če si na potovanju zares vzamem dopust).

Čeprav stiskam pesti, da izžrebajo mene in Teso (ter uresničijo najino željo po raziskovanju Šrilanke), bom res vesela, če bo izžreban kdo od vas. Klik klik na spletno stran, prijava ti bo vzela nekaj sekund in že si v igri za 2 letalski karti na sanjsko destinacijo!

Objava je nastala v sodelovanju s podjetjem Nomago.

Share:

3 Comments

 1. Tjaša Jančič
  Monday March 11th, 2019 / 07:29 PM

  Že od nekdaj si zelo želim potovati in upam da z malo sreče osvojim letalski karti in tudi sama malo uživam😊

 2. Aleš Horvat
  Monday March 11th, 2019 / 07:32 PM

  Drzim pesti da se mi bo sreča nasmehnila😉

 3. Tjaša Jančič
  Monday March 11th, 2019 / 07:38 PM

  Ker potovanj ni nikoli preveč tudi to nebo odveč!😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.