Kaj podariti za božič?

Kdo bi si mislil, da nas do konca leta loči le še dobrih 10 dni. Do božiča pa en teden! Zadnji čas je torej za božične nakupe, načrtovanje prazničnega jedilnika, za lov za zadnjimi božičnimi darili za najbližje (ali zase). Ne glede na vse, je to čas, ko ne smemo pozabiti, da šteje predvsem čas, ki ga namenimo en drugemu. Tega ne bo nadomestilo nobeno še tako dobro darilo. In da boste prihranili nekaj časa s premišljevanjem, kaj podariti, sem za vas pripravila en kratek vodič.

ZA PRAVZAPRAV VSAKEGA, KI SI ŽELI LEPEGA NASMEHA:

Električna zobna ščetka Oral-B iO8 je eden od izdelkov, ki je v letu 2021 navdušil tudi mene in poskrbel, da bo moj nasmeh v letu 2022 še lepši. Je izjemna nadgradnja električnih zobnih ščetk prejšnje generacije, ima izpopolnjen senzor za nadzor učinkovitosti čiščenja, ki hkrati ščiti dlesni ter interaktivni zaslon, ki te vsakič lepo pozdravi, šteje čas in omogoča različne nastavitve. Mislim, da ga bo vesel praktično kdorkoli, pa še trenutno je v akciji TUKAJ.

ZA PRAVZAPRAV VSAKEGA, PREDVSEM PA ZA LJUBITELJE KAVE:

Če mi sledite preko Instagrama, ste ga verjetno že opazili (sama imam sicer drugo verzijo), kavni aparat Philips EP2231/40 je res mašina, ki bo navdušila še tako zahtevne kavne navdušence. Ima mlečni sistem LatteGo, ki ustvari svileno mlečno peno (in je enostaven za čiščenje!), poskrbi za popolno kombinacijo temperature, arome in količine napitka (moč in količino lahko izbiraš, saj imaš na voljo 3 različne nastavitve za kavo po svojih željah). Je nekoliko večja investicija, ampak je investicija v prave kavne užitke doma, ki se lahko približajo srkanju dobre kave v kavarni. Trenutno ga najdete tudi malo ugodneje TUKAJ.

ZA LJUBITELJE HRANE PRIPRAVLJENE NA KAR SE DA ENOSTAVEN NAČIN:

No, to je stvar ki jo visoko na seznam želja postavljam tudi jaz: Philips AirFryer XXL cvrtnik na vroč zrak, ki pripravi hrano z malo ali celo brez dodanega olja. Lahko bi rekli, da gre za najbolj zdrav način »cvrtja«. Je pa po mojih raziskavah ta Philipsov daleč največji (ima1,4kg oziroma 7.4l prostornino posode, ki je doovlj za do 6 porcij). Ugodneje ga dobite TUKAJ.

ZA PRAVZAPRAV VSAKEGA, PREDVSEM ZA LJUBITELJE TISKANIH FOTOGRAFIJ:

Še ena najdba letošnjega leta je zame Canon Seplhy Square QX10 – majhen tiskalnik fotografij, ki ga lahko povežeš kar s telefonom ali kamero in fotografijo natisneš v nekaj minutah. Res luštna zadeva, ki bo pomagala pri rednem polnjenju albumov na res enostaven način. Najdeš ga TUKAJ.

ZA GLASBENE NAVDUŠENCE:

Bodo dobra izbira brezžične slušalke Philips L3, ki so vizualno res dovršene. Odlično odpravljajo šume, poskrbijo za izredno kvaliteten zvok in omogočajo, da glasbo (ali kaj drugega) poslušaš praktično kjerkoli. Najdeš jih TUKAJ.

ZA ČIST DOM:

iRobot Roomba i7+ bo olajšal življenje marsikomu, tudi tistim, ki imajo doma otroke in domače živali. Robotski sesalnik svojo nalogo opravi več kot odlično, se uči, ustvarja mape in se prilagodi vašemu domu, posesano umazanijo pa samodejno izrazni v svoj koš za smeti. Najdeš ga TUKAJ.

ZA LEPOTNE NAVDUŠENKE, KI SI ŽELIJO USTVARITI LEPE KODRE DOMA:

Mene je sicer navdušila že prejšnja generacija, ampak novejši kodralnik Remingon CI98X8 PROluxe You je šel še korak dalje. Ima sva uporabniška profila, tako da si ga lahko delite še z nekom in si obe shranita svoje nastavitve. Ima diamantno keramično prevleko, ki poskrbi za optimalno razporeditev toplote in kar se da dobre rezultate. Super je tudi zato, ker je »palica« dovolj dolga, da si z njo brez problema kodrajo lase tudi dolgolaske. Tudi kodralnik najdeš na znižanju TUKAJ.

ZA LEPOTNE NAVDUŠENKE, KI SI ŽELIJO GLADKIH NOG BREZ OBISKA SALONA:

Še en izdelek, ki je z mano že več kot eno leto in me še vedno navdušuje, je Epilator BRAUN Silk-Epil Flex 9 9100 3D. Odstranjevanje dlačic je enostavno po zaslugi popolnoma gibljive glave in primerjalno s preostalimi epilatorji, ki sem jih jaz imela priložnost preizkusiti pred leti, tudi bistveno manj boleče in res učinkovito. Kupite ga lahko tudi v setu z ščetko za čiščenje kože. Trenutno so čisto vsi epilatorji Braun v akciji -25% TUKAJ.

Upam, da pod smrečico letos dobite točno to, kar ste si zaželeli. Pa četudi morate božičku nekoliko namigniti, kje naj pogleda. Predvsem pa upam, da vas v novem letu čakajo same lepe reči. Želim vam vesel božič in srečno 2022!

P.S. Tudi sama bom na Instagramu @ajdasitar v vlogi božičkove pomočnice in bom skupaj z Big Bangom podarila kar 5 izdelkov iz mojega letošnjega seznama.

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.