Anastasia Beverly Hills Brows at Viki’s Place

When it comes to eyebrows, you should consider visiting a professional once or twice a year. Your home grooming is later so much easier, plus the professionals are full of great advice and they are ready to share it with you. No make up look is complete without well-shaped groomed eyebrows, as I previously mentioned in one of my beauty posts revealing eyebrow products I use at home. Today, I am sharing with your some photos we made visiting Viki’s Place salon in Ljubljana where my eyebrows got groomed the Anastasia Beverly Hills way by the lovely owner Viki Leški!

photo: Domen Blenkuš

Share:

13 Comments

 1. Anonymous
  Wednesday July 16th, 2014 / 01:19 PM

  Kok hude fotke! Kot profi reklama za salon zgleda!! Obrvi so super oblikovane, le to dorisovanje (temnenje) je odveč, ti že naravno super stojijo 🙂
  xx, A

 2. Wednesday July 16th, 2014 / 01:35 PM

  Sama sem tudi bila že enkrat na takšnem oblikovanju obrvi. Všeč mi je bilo, da je postopek res hiter in enostaven. Pa kje si to sam populiš s pinceto?!? To pa kar leti, na hitro in učinkovito. Sama oblika pa, tiste špice, v smeri nad nosom, zgornji del obrvi mi je tudi meni naredila dobesedno na vogal in tukaj vidim isto, pa niti simetrično ni. In sploh so vse linije preveč ravne in špičaste za moj okus. Ker šablon pa nimajo špičastih, sem zdaj videla. To mi pa ni všeč.

  • Wednesday July 16th, 2014 / 07:51 PM

   Obrvi je sicer res res težko fotkat, ker takoj ko si malo pod kotom izgleda dost nesimetrično – potem tudi izgleda da so oči zelo nesimetrične (pa že tako jasno nimamo ljudje povsem simetričnih obrazov). Pri zgornjemu delu obrvi je pa menda zelo različno – odvisno kako ti rastejo – meni zastejo navzgor, nekaterim pa v smeri obrvi. Zato pri meni pride mogoče malo bolj ostro, predvsem zato ker so obrvi dorisane. Sicer izgleda jasno bolj naravno, če niso dorisane. Res pa je, da so fotke zelo od blizu, od daleč je takoj malo drugače 🙂

 3. Anonymous
  Wednesday July 16th, 2014 / 01:57 PM

  Zgleda super! Zanima me ali ti obrvi s čim došese/pobarva? Se mi zdi da imas bolj poudarjene.. In ce ja, se sper z vido ali je trajno? 🙂 Hvala, lp!

  • Wednesday July 16th, 2014 / 07:52 PM

   Na koncu tretmaja ti obrvi tudi doriše, kar se seveda odstrani, ko so umiješ obraz 🙂 Tako da sem sama večino časa brez dorisanih (dopolnjenih) obrvi, na teh fotografijah pa so.

 4. Anonymous
  Wednesday July 16th, 2014 / 08:03 PM

  obrvi so čudovite! res so ti lepo naredili

 5. Thursday July 17th, 2014 / 06:52 AM

  Ta postopek je res najboljši. Še posebej je super za vse, ki imamo polne obrvi in jih ta oblika lepo ukroti. Obraz dobi novo podobo 🙂 Plus – kozmetika za obrvi res pride do izraza. Malo manj je učinkovit pri tistih, ki nimajo polnih obrvi ali poraščenega celotnega loka obrvi. Meni je super :))

 6. Saturday July 19th, 2014 / 12:30 AM

  Vsekakor so potem obrvi veliko lepše. Ampak sama si kaj takega mislim da ne bi dala delat.. (:

 7. Saturday July 19th, 2014 / 10:38 AM

  Oh ful ti je lepo uredila, čeprav meni tudi na prvih fotkah sploh niso slabe.
  Lepa zelo zelo 😀

 8. Saturday July 19th, 2014 / 11:01 AM

  meni zgledajo super 🙂 če bi bil tale salon bližje, bi si omislila obisk ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.